Dominopalikat kaatuvat! Cristiano Ronaldon Juventus-siirto tietää Kimi Räikköselle potkuja?

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldon mahdollinen siirto Real Madridista Juventukseen on aiheuttamassa odottamattoman dominoefektin.

On mahdollista, että Ronaldon tulo tarkoittaisi jollekulle Juventus-pelaajalle lähtöä, mutta ei siinä vielä kaikki. Nyt näyttää siltä, että Ronaldon siirto Juventukseen voisi tarkoittaa Kimi Räikköselle potkuja Ferrarilta. Asiasta uutisoi Ferrarista hyvin perillä oleva toimittaja Leo Turrini.

Homman nimi on tämä: operaatio Ronaldo maksaisi Juventukselle ainakin 220 miljoonaa euroa (100 miljoonaa siirtoon ja 120 miljoonaa palkkaan). Juven omat rahat eivät riitä, joten tarvitaan rahoittaja. Rahoittaja taas on lehtitietojen mukaan löytymässä Agnellin perheen bisnesimperiumista. Agnellin perhe omistaa holding-yhtiönsä kautta sekä Juventuksen että Fiat Chrysler Automobilen, joka taas omistaa Ferrarin.

Ronaldo-siirron taustalla on ajatus, että Fiat maksaisi suurelta osin Ronaldon palkan tekemällä tämän kanssa sponsorisopimuksen. Useammat lähteet ovat kertoneet, että portugalilaisesta olisi tulossa Ferrarin mainoskasvo. Ja nyt päästään Kimi Räikköseen.

Räikkösen palkka on tuhti menoerä Ferrarille. Räikkösen ura ei ole enää nousukiidossa, joten Ferrari ilmeisen mielellään luopuisi suomalaisesta. Nyt Räikkösen potkut ovat yhä todennäköisemmät, sillä rahaa tarvittaisiin operaatio Ronaldoon.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!