© Kuva: Getty Images

Englanti MM-finaaliin Kroatian kustannuksella – nappaa upea tuplakerroin!

Kroatia-Englanti
Keskiviikkona 11.7 klo 21.00
MM-kisat

MM-kisoissa haetaan toista finalistia Ranskan seuraksi ensi sunnuntain huipennukseen. Kroatia ja Englanti ratkaisevat toisen finalistin kohtalon keskiviikkona. 

Englanti finaaliin!

Kroatia on lunastanut siihen kohdistuneet odotukset ja toiveet, ja raivannut tiensä jo neljän parhaan joukkoon. Pudotuspeleissä joukkue on kaatanut Tanskan ja Venäjän, mutta nyt vastus kovenee entisestään.

Kaksi edellistä ottelua ovat venyneet jatkoajalle ja rangaistuspotkukilpailuun, joten Kroatia on pelannut viikon sisällä paljon enemmän kuin illan vastustaja Englanti. Kroatian pukukopissa on varmasti väsyneitä pelaajia, turnausmuotoinen pelisysteemi ei anna armoa.   Jos kolmas peräkkäinen peli etenee jatkoajalla asti, siinä testataan jo kunnolla Kroatian pelaajia.

Myös Englanti on ollut iskussa koko turnauksen ajan. Pudotuspeleissä joukkue voitti Kolumbian ja Ruotsin ja nyt joukkueella on aito mahdollisuus edetä MM-finaaliin. Kolumbiaa vastaan joukkue romutti vanhat luurangot, kun se pystyi vihdoin voittamaan rangaistuspotkukilpailun MM-kisojen pudotuspeleissä.

Henkisesti vahva ja pelillisesti nopea Englanti on vaarallinen vastustaja kenelle tahansa. Nopeutta joukkue tarvitseekin horjuttaakseen Kroatian tiivistä keskikenttää ja puolustusta.

Englanti on monien kirjoissa niukka suosikki etenemään otteluparista jatkoon. Nopeat jalat saattavat tuoda ratkaisun jos ottelu etenee jatkoajallekin asti, Kroatin pelaajisto voi väsähtää kovemman rasituksen vuoksi ottelun loppuhetkillä. Englanti ottaa omansa ja etenee MM-finaaliin.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Englanti voittaa – kerroin 3.46 (normaalisti 2.23!)

Jos ottelussa tulee yli 2.5 maalia, voitat 20€ vedolla 69,20€ voiton.