FC Inter otti jo kolmannen voiton putkeen Veikkausliigassa, kun RoPS kaatui vieraskentällä maalein 1-0. Samalla Inter piti jo toisessa ottelussa peräkkäin maalinsa puhtaana.

Interin voittomaalin teki 82. minuutilla kulmapotkun jatkotilanteesta puolustaja Daniel Kamy. Inter ei ottelussa paikoilla juhlinut, mutta viimeistelyssä se oli sitäkin tehokkaampi. RoPS vei laukaukset maalia kohta 5-1.

RoPS:n Twitter-tilillä tilasto noteerattiin, mutta Inter sai myös kunniaa puolustamisestaan. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

FT 0-1. DÄÄÄÄÄNG 😠😠😠 Yksi paikka. Niillä oli YKSI paikka. Mutta sitkeästi @FCINTERofficial puolusti. Pakko siitäkin on kunnia antaa...

Interille kolmas peräkkäinen voitto Veikkausliigassa oli ensimmäinen sitten vuoden 2013. Lokakuussa 2013 Inter onnistui voittamaan nimenomaan kolme ottelua putkeen, kun RoPS, JJK ja KuPS kaatuivat peräkkäin.

Inter oli toki viime talvena hyvässä iskussa Suomen Cupissa, jonka mestaruutta seura myös juhli toukokuussa. Talvella Inter onnistui voittamaan viisi ottelua putkeen, jonka jälkeen Veikkausliiga käynnistyi.

Lisää juhlahumua Inter-leiriin toi myös se, että vaikeasta loukkaantumisesta kärsinyt puolustaja Niko Markkula, 28, pääsi pitkästä aikaa tositoimiin. Markkula tuli kentälle 89. minuutilla. Edellisen kerran Markkula pelasi reilu vuosi sitten.

RoPS:n ja Interin välisessä ottelussa nähtiin hieno yleisömäärä, kun lehtereillä oli 3315 silmäparia. Katsomossa oli myös Minihuuhkajien SM Caenissa pelaava tähtipelaaja Timo Stavistki, joka siirtyi viime kauden päätteeksi Ranskaan nimenomaan RoPS:sta.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Mutta saatiin sentään matsin jälkeen terveisiä suoraan Ranskasta 😊 Meidän Timppa 💙💙💙 Todella mukava nähdä pitkästä aikaa