Moni saattoi ihmetellä torstaina, kun FC Interin kokoonpanosta RoPS:a vastaan oli sivussa tähtipelaaja Mika Ojala. Inter selvensi Ojalan tilannetta nettisivuillaan.

Interin valmennus ja Ojala ovat tehneet päätöksen, että mies keskittyy tällä hetkellä pelkkään harjoitteluun. Peliesitykset eivät ole olleet toivotulla tasolla ja molemmat osapuolet näkevät tämän ratkaisun parhaana mahdollisena.

– Mika ei ole viime aikoina ollut kentällä parhaimmillaan. Olemme keskustelleet asiasta koko valmennusjohdon ja Mikan kanssa ja päätyneet siihen tulokseen, että hänen on hyvä keskittyä tällä hetkellä harjoitteluun pelaamisen sijaan, Inter-luotsi John Allen kertoi.

– Henkisesti ja myös fyysisesti minulla tuli seinä vastaan. Olen antanut joukkueen eteen kaikkeni ja vähän enemmänkin, mitä miehestä löytyy. Nyt tuli hetki, milloin piti kuunnella omaa kroppaa ja myös mieltä. Nyt lähdetään rakentamaan pohjalta uutta ja kestävämpää ”Moukkua”, Ojala sen sijaan selvensi.

Ojalalle on tehty oma harjoitusohjelma eikä mies osallistu kaikkiin joukkueharjoituksiin.

– Mikalle on tehty nyt oma henkilökohtainen ohjelma. Hän ei osallistu jokaiseen joukkueharjoitukseen, vaan tekee silloin korvaavia harjoitteita. Näin pyrimme saamaan hänet takaisin paremmassa ja terävämmässä kunnossa, jolloin hän pystyy auttamaan jälleen joukkuetta, Allen avasi.

Ojala kiitteli valmennusjohtoa ja pelaajistoa ymmärryksestä.

– Iso kiitos valmennusjohdolle ja pelaajille, kun ovat olleet tukena ja ymmärtäneet tilanteen. Nyt etenemme päivä kerrallaan kohti parempaa kuntoa, Ojala kiitteli.