FC Lahdelle järkälemäinen hankinta puolustukseen – kokemusta Hollannin pääsarjasta

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen kapverdeläisen topparin Josimar Liman, 28, kanssa. Seura kertoi sopimuksesta nettisivuillaan tiistaiaamuna.

Lima on syntynyt Kap Verdellä, mutta jalkapallo-oppinsa hän on saanut Hollannissa. Limalta löytyy myös Hollannin passi, ja mies on edustanut Hollantia alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa. Aikuisiällä Lima on edustanut synnyinmaataan Kap Verdeä neljässä A-maaottelussa.

Lima tuo fyysisyyttä Lahden alakertaan, sillä mieheltä löytyy mittaa peräti 192 senttimetriä. Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas näkee Limalle myös käyttöä erikoistilanteissa.

– Hän tuo meille uuden ulottuvuuden erikoistilannepelaamiseen, minkä lisäksi hän tuo fyysisyyttä kentälle. Lima on kokenut pelaaja, jolla on paljon kokemusta Hollannista ja sitä kautta saamme pelin avaamiseen laatua ja rauhallisuutta, Korkeakunnas sanoi seuran nettisivuilla.

Lima pelasi viime kaudella Hollannin pääsarjaan nousseessa FC Emmenissä. Mieheltä löytyy lisäksi kokemusta Hollannin pääsarjasta Willem II:n sekä FC Dordrechtin riveistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.