Ilveksellä varsin varamiehinen kokoonpano – mukana kuusi omaa kasvattia ja liigadebytantti

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua, ja yhdessä näistä sarjajumbo PS Kemi vierailee Tampereella Ilveksen vieraana. Kotijoukkue pelasi torstaina Bulgariassa Eurooppa-liigan karsintaa ja ottaa tänään kemiläiset vastaan varsin varamiehisenä.

Reissu Sofiaan matkarasituksineen oli vaativa, ja Ilves nuoleekin nyt haavojaan. Sivussa ovat tänään pitkäaikaispotilas Baba Mensahin lisäksi olkapäänsä loukannut Issa Thiaw sekä pienempiä kolhuja saaneet Jani Tanska ja Felipe Aspegren. Kokoonpanosta ovat sivussa myös alle 19-vuotiaiden EM-kisoissa olevat Niklas Jokelainen ja Martti Haukioja.

Poissaolijoiden korvaajina tilaisuutensa saavat tänään muun muassa 17-vuotias laitapuolustaja Tariq Kazi sekä veikkausliigadebyyttinsä tekevä Mikael Almen. Kaikkiaan Ilveksen avauskokoonpanossa nähdään kuusi seuran omaa kasvattia.

Liikehdintää on ollut hyvin paljon Keminkin miehistössä, sillä kokoonpanoa on pantu viime aikoina uusiksi valmennusta myöten. Pelaajiston osalta ovet ovat käyneet ahkerasti molempiin suuntiin.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliTamas Gruborovics kasvoi Veikkausliiga-pelaajaksi Kuopiossa 13 vuotta sitten: ”KuPS on minulle sydämen seura”
Seuraava artikkeliMinihuuhkajat tällä kokoonpanolla kohtalonotteluunsa – vain yksi muutos