HJK:n slovenialainen tähtipelaaja Filip Valenčič ei ollut mukana Valko-Venäjällä, kun helsinkiläiset hakivat komeasti maalittoman tasapelin BATE Borisovin vieraana Mestarien liigan karsinnoissa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Valenčič on joutunut HJK:ssa koirankoppiin eikä miehen jatko seurassa näytä kovinkaan lupaavalta. IS tietää kertoa, että muut pelaajat olisivat vaatineet joukkueen valmennukselta toimia Valenčičin suhteen.

Lue IS:n juttu aiheesta tästä linkistä.

Valenčič oli otsikoissa alkukaudesta, kun hän kieltäytyi menemästä kentälle KuPS:a vastaan toisella puoliajalla. Sen jälkeen päävalmentaja Mika Lehkosuon ja Valenčičin välit olivat tulehtuneet.

Seurasta kerrottiin myöhemmin, että sopu pelaajan ja valmentajan välille olisi saatu, mutta ilmeisesti oireilu on jatkunut yhä edelleen pukukopissa. Valenčič, hänen agenttinsa eivätkä HJK halunneet kommentoida väitettä mitenkään Ilta-Sanomille.

HJK kohtaa ensi lauantaina Veikkausliigassa FC Hongan. Ensi viikon keskiviikkona HJK pelaa ratkaisevan Mestarien liigan karsintaottelun BATEa vastaan kotikentällään Telia 5G Areenalla.