Italialaisseuralta terveiset Juventukselle: ”On vain yksi Cristiano, ja hän on meidän!”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Real Madridin portugalilaistähti Cristiano Ronaldon mahdollinen siirto Juventukseen on hallinnut otsikoita viimeisten päivien ajan.

Ronaldon, 33, on kerrottu olevan tyytymätön Madridissa, ja espanjalaislehdistön mukaan hänen agenttinsa Jorge Mendes tapasi seurapresidentti Florentino Pérezin keskustellaakseen asiakkaansa tilanteesta. Juventus on useiden lähteiden mukaan tarjonnut Ronaldosta 100 miljoonaa euroa.

Ensi kaudeksi Italian toiselle sarjatasolle, Serie B:hen, noussut Livorno tuskin kykenee kilpailemaan Juventuksen kanssa Ronaldon allekirjoituksesta, eikä se välttämättä edes halua, koska sillä on oma Cristianonsa.

Livorno julkisti perjantaina nimittäneensä seuran entisen hyökkääjän Cristiano Luccarellin päävalmentajakseen. Luccarelli iski pelaajaurallaan 192 ottelussa 112 maalia Livornolle ja voitti Serie A:n maalipörssin kaudella 2004-05.

– On vain yksi Cristiano, ja hän on meidän! julisti Livorno Twitter-päivityksesään, jossa oli mukana kuva Ronaldosta ja Luccarellista.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!