Maalivahtiruletti: Erikoisagentti yhdistämässä Italian nuoren toivon ja legendan Pariisissa?

© Kuva: Getty Images

Suurseurojen maalivahtirintamilla käydään valtavaa rulettia. Alisson Beckerin todennäköinen siirto AS Romasta Liverpooliin, ja toisaalta Thibaut Courtois’n mahdollinen liike Chelseasta Real Madridiin, aiheuttavat dominoefektiä laajalla säteellä.

Yksi hurjimmista visioista on, että Italian maalivahtilegenda Gianluigi Buffon saattaisi saada Paris Saint-Germainiin seurakseen maan nuoren komeetan, Gianluigi Donnarumman.

Kuten sanottua, käynnissä on ruletti: edellä mainittu skenaario syntyy siitä, että AS Roma tarvitsee korvaajan Alissonille. Tällaiseksi ollaan kaavailtu PSG:ssä nykyisin majaa pitävää Alphonse Areolaa.

Sky Italian siirtoekspertti Gianluca Di Marzio uskoo, että tässä vaiheessa kuvaan astuu agentti Mino Raiola. Tämä edustaa sekä Areolaa, että Donnarummaa, ja on luonnollisesti kiinnostunut pakan sekoittamisesta omaksi edukseen.

Edelleen vasta 19-vuotias Donnarumma oli PSG:n tähtäimessä jo viime kesänä, mutta tämän seura AC Milan ei suostunut kauppoihin. Sittemmin punamustissa on tapahtunut paljon, muun muassa omistajarintamalla. Se on lisäksi kiinnittänyt jo kokeneen Pepe Reinan maalilleen, joten nuoren komeetan myyminen ei nyt vaikutakaan mahdottomalta ajatukselta. Donnarumma on Milanin oma kasvatti, ja olisi näin myyntiartikkelina seuralle todella tuottoisa.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.