Suomi kärsi harmittavan 0–1-tappion Italialle ensimmäisessä ottelussaan alle 19-vuotiaiden EM-kilpailuissa. Suomi oli kentällä jopa hallitsevampi osapuoli ja loi paremmat maalintekopaikat.
Alla listattuna Suomen suurimmat onnistujat sekä ne, joilla jäi parannettavaa.

Onnistujat

Jaakko Oksanen
Esiintyi keskikentällä vahvasti. Jaksoi taistella alaspäin ja jakoi paljon syöttöjä Suomen hallitessa palloa. Lopussa esitteli kovaa laukaustaan yli 30 metristä.

Rasmus Leislahti
Teki kaksi elintärkeää torjuntaa ensimmäisellä jaksolla pelin ollessa lukemissa 0–0. Etenkin jalkatorjunta David Betellan puskuun oli loistava. Jatkoi mallikkaita otteitaan myös toisella jaksolla.

Ville Tikkanen
Katkaisi Italian hyökkäykset kerta toisensa jälkeen helposti. Etenkin toisella puoliajalla dominoiva esitys. Sai näyttämään pallonriistot helpoilta.

Parannettavaa

Timo Stavitski
Yritti pelata omilla vahvuuksillaan ja haastoi paljon laidalla, mistä annettava ehdottomasti plussaa. Hankki myös muutaman erikoistilanteen, mutta lopputuote kuitenkin jäi liian usein torsoksi. Toisella jaksolla pitkiä aikoja pelin ulkopuolella.

Saku Ylätupa
Ylätuvalle isot kehut siitä, että mies pääsi loistavasti tekopaikoille. Suomen maalisarake näyttää kuitenkin nollaa, ja Ylätuvan olisi pitänyt pystyä paikoistaan laittamaan pallo vähintäänkin kerran tai jopa kahdesti Italian maaliin.