Minihuuhkajien tähtipelaajan kommentti kertoo huiman tosiasian Italia-ottelusta

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Chelsea isännöi Manchester Unitedia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Suomi aloitti alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnauksen todella vahvalla esityksellä ennakkoon turnauksen yhtä suosikkia Italiaa vastaan. Paikkoja Suomella riitti, mutta Italia vei lopulta täyden pistepotin lukemin 1-0.

Suomen hyökkääjät Eetu Vertainen ja Saku Ylätupa pääsivät molemmat hyville tekopaikoille, mutta ruuti ei ollut toivotun kuivaa. Vertainen harmitteli ottelun jälkeen menetettyjä mahdollisuuksia.

– Päällimmäinen fiilis on tietenkin huono. Menetettiin kolme pistettä eikä tehdä omista paikoista maaleja. Mutta loppujen lopuksi kun alkaa miettimään tarkemmin, niin pelasimme erittäin hyvin joukkueena. Pystyimme näyttämään, että voimme haastaa kenet tahansa, Vertainen sanoi turnauksen nettisivuilla.

Vertaisen kommentti pisteiden menettämisestä kuulostaa ehkä hurjalta, kun mietitään, että vastassa oli samainen Italia, jolle Suomi hävisi edellisellä kerralla viime joulukuussa peräti 0-5.

Mutta pelikentällä Suomi oli hallitsevampi osapuoli ja hallitsi palloa esimerkiksi 61-prosenttisesti. Italia onnistui maalinteossa, kun Suomen puolustuksessa tapahtui virhearviointi. Silti Suomella oli kaikki ainekset ottaa yllätysvoitto maanantaina.

– Henkilökohtaisesti uskon, että pystyn haastamaan kenet tahansa tuolla kentällä ja haluan näyttää, mitä osaan. Minulla oli avopaikkoja, mutta joskus se on vaan sellaista, ettei uppoa. Olisi pitänyt tehdä 3-4 maalia, Vertainen sätti itseään.

Italian maalivahti Alessandro Plizzari venyi kerta toisensa jälkeen laukausten eteen. Vertainen antoi tunnustusta Plizzarille, mutta korosti myös omaa vastuuta viimeistelyssä.

– Veskari torjui pari hyvin, mutta uskon, että pystymme pienellä skarppauksella (jatkossa) hoitamaan nämä. Parannettavaa on erityisesti se tietenkin, että laitamme paikoista sisään. Joukkueen ilme oli erittäin hyvä tänään, ei muuten mitään, Vertainen analysoi.

Suomi kohtaa seuraavaksi Norjan torstaina.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Valioliigassa Chelsea isännöi Manchester Unitedia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!