Ranska-Belgia
Tiistaina 10.7 klo 21.00
MM-kisat

Jalkapallon MM-kisojen välierät pyörähtävät käyntiin tiistaina. Tiistai-illan ottelussa paikkaa finaaliin hakevat Ranska ja Belgia. Ottelusta on luvassa huima näytös, jossa molemmilla on oma mahdollisuutensa lunastaa paikka MM-finaaliin.

Hyökkäyspelin kautta

Ranska on pitkin turnausta vahvistanut asemaansa yhtenä MM-turnauksen suosikeista, eikä Uruguayn kaataminen puolivälierissä 2-0 ainakaan himmentänyt odotuksia. Joukkue hyökkää laadukkaasti ja nopeasti, joka aiheuttanee ongelmia Belgian puolustukselle.

Antoine Griezmann ja Kylian Mbappe ovat molemmat onnistuneet maalinteossa jo kolmesti mieheen, ja välierissä on helppo ennustaa kiirettä Belgian puolustukselle. Ranska joutuu nyt myös kovaan testiin, sillä Belgian hyökkäysvoima on todellinen uhka.

Belgian kultainen sukupolvi alkaa lunastamaan suuria odotuskia mitä joukkuetta kohtaan on ulkopuolelta tullut. Brasilia-pelin 2-1- voitto oli upea taidonnäyte koko joukkueelta. Belgiassa on kasassa joukkue, jolla on kuitenkin suuria pelaajia ja persoonia jotka pystyvät ratkomaan yksittäisiä pelejä henkilökohtaisilla suorituksillaan.

Belgian puolustus on ollut välillä ongelmissa turnauksen aikana, kuten neljännesvälierien peli Japania vastaan näytti. Ranskaa vastaan kiirettä piisaa puolustuspäässä ja oman joukkueen hyökkäyspeli saattaisikin olla paras ase Ranskaa vastaan.

Joukkueiden edellinen kohtamainen 2015 päättyi Belgian 4-3-voittoon. Molemmilla joukkueilla on maanosan ja koko maapallon mittapuulla huikea hyökkäysarsenaali, joten maaliodotusarvo on normaalia suurempi. Parhaimmillaan edessä voi olla aivan upea futisnäytös.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Ranska-Belgia yli 2.5 maalia – kerroin 3.12 (normaalisti 2.06!)

Jos ottelussa tulee yli 2.5 maalia, voitat 20€ vedolla 62,40€ voiton.