Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa 12 ottelua pelannut Nnaemeka Anyamele on solminut sopimuksen Saksan neljännellä sarjatasolla Regionalligassa pelaavan BSV Schwarz-Weiß Rehdenin kanssa. Rehden tiedotti sopimuksesta viime viikolla Facebook-sivuillaan.

– 24-vuotiaassa suomalaisessa Nnaemeka Anyamelessä BSV saa pelaajan, jolla on jo melkoisesti kokemusta. Hänen CV:stään löytyy muun muassa kaksi peliä Eurooppa-liigaa (karsintapelejä, toim.huom.). Nnaemeka on vasen laituri, joka voi käyttää korkeaa nopeuttaan niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaankin, tiedotteessa todetaan.

Samassa yhteydessä seura tiedotti myös Mohammed Salifou Moussan ja Jordan Petrovin pelaajasopimuksista.

 

Anyamele on pelannut koko tähänastisen uransa pääkaupunkiseudulla. Junioreissa hän pelasi Ponnistuksessa ja HJK:ssa, mutta Veikkausliiga tuli tutuksi Hongassa ja HIFK:ssa. Kaudella 2017 Anyamele pelasi HIFK:n liigamiehistössä 29 ottelua. Kaikkiaan Anyamelellä on Veikkausliigasta kokemusta peräti 110 ottelusta. Näissä on syntynyt seitsemän maalia.

BSV Rehden on pienen paikkakunnan seura, jonka kotistadionille mahtuu 4 000 katsojaa. Neljättä sarjatasoa ylempänä seuran edustusjoukkue ei ole koskaan pelannut. Viime kaudella Rehden sijoittui Regionalligan pohjoislohkossa sijalle 15.