Seinäjoen Jalkapallokerho tiedotti torstaina tehneensä kolme uutta pelaajasopimusta. Joukkueeseen liittyvät Trinidad ja Tobagon maajoukkuemies Shahdon Winchester, kenialainen Peter Opiyo ja ukrainalainen Denys Oliynyk.

Kaikki pelaajat ovat päävalmentaja Alexei Eremenko Seniorille tuttuja entuudestaan. Kaikkien pelaajien sopimukset kattavat loppukauden ja sisältävät option ensi kaudesta.

– Kolme uutta pelaajaa ja hieman herätystä joukkueelle. Samalla me ajattelemme jo ensi kautta, joten nämä pelaajat eivät ole täällä pelkästään loppukautta ajatellen, vaan katsastamme heitä samalla ensi kaudeksi. Heillä on kaikilla optiot ensi kaudesta täällä. On tärkeä nähdä heitä pidemmän aikaa, sillä joskus voi käydä siten, että joku asia ei toimikaan ja todellisuus iskee vasta hieman pidemmän ajan päästä. Siksi on hyvä että voimme tehdä tälläisen ratkaisun. Ja olen kyllä aika varma, että nyt saimme mukaan kolme laatupelaajaa, Eremenko kertoi.

Winchester ja Opiyo saattavat olla osalle tuttuja, sillä molemmilta löytyy pelejä FF Jaron paidasta. Winchester pelasi viimeksi Meksikossa, mutta miehen sopimus päättyi kesäkuussa, joten hyökkääjä saapuu joukkueeseen ilmaisella siirrolla. Winchester voi pelata joko laitahyökkääjänä tai keskushyökkääjänä.

Opiyo vahvistaa SJK:n keskikenttää. Mieheltä löytyy kokemusta Kenian maajoukkueesta. Ennen saapumista SJK:hon, Opiyo pelasi Qatarissa.

Myös Oliynykiltä löytyy kokemusta maajoukkueesta Ukrainan riveistä. Vasemmalla laidalla viihtyvä ukrainalaispelaaja edusti vielä kaudella 2016-17 Saksan Bundesliigassa pelannutta Darmstadt 98:a. Oliynyk siirtyy muiden tapaan ilmaisella siirrolla SJK:hon.