SJK:n maajoukkuepuolustaja siirtyy Norjaan: ”Tämä oli minulle vaikea päätös”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedotti tiistaina, että Andorran maajoukkuetoppari Marc Vales siirtyy ilmaisella siirrolla Norjan pääsarjassa pelaavaan Sandefjordiin.

Vales toipuu pitkästä loukkaantumisestaan eikä mies ehtinyt pelata tällä kaudella kuin kuudessa Veikkausliigan ottelussa. Valesin sopimus oli päättymässä tähän kauteen eikä SJK ollut tarjoamassa miehelle jatkosopimusta. Sandefjord tarjosi Valesille kahden vuoden sopimusta.

Sandefjordin päävalmentajana työskentelee Valesille tuttu mies (Martí Cifuentes) aikaisemmasta seurastaan L´Hospitaletista kaudelta 2015-16. Vales liittyi kaudeksi 2016 SJK:hon ja juhli seuran kanssa Suomen Cupin voittoa sekä pronssimitalia toissa kauden päätteeksi.

– Tämä oli minulle vaikea päätös, mutta koska sopimukseni loppuu tähän kauteen, halusin ratkaista tulevaisuuteni jo nyt. Olen todella nauttinut tästä ajasta Suomessa. Aika on täynnä hienoja ihmisiä ja mahtavia muistoja, ja on ollut minulle suuri onni kuulua tähän seuraan, Vales kiitteli SJK:n nettisivuilla julkaistussa kiitoskirjeessään.

Sanderfjord on tällä hetkellä Norjan pääsarjassa viimeisenä ja vaarassa pudota sarjatasoa alemmas kauden päätteeksi.