SJK:n maajoukkuepuolustaja siirtyy Norjaan: ”Tämä oli minulle vaikea päätös”

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

SJK tiedotti tiistaina, että Andorran maajoukkuetoppari Marc Vales siirtyy ilmaisella siirrolla Norjan pääsarjassa pelaavaan Sandefjordiin.

Vales toipuu pitkästä loukkaantumisestaan eikä mies ehtinyt pelata tällä kaudella kuin kuudessa Veikkausliigan ottelussa. Valesin sopimus oli päättymässä tähän kauteen eikä SJK ollut tarjoamassa miehelle jatkosopimusta. Sandefjord tarjosi Valesille kahden vuoden sopimusta.

Sandefjordin päävalmentajana työskentelee Valesille tuttu mies (Martí Cifuentes) aikaisemmasta seurastaan L´Hospitaletista kaudelta 2015-16. Vales liittyi kaudeksi 2016 SJK:hon ja juhli seuran kanssa Suomen Cupin voittoa sekä pronssimitalia toissa kauden päätteeksi.

– Tämä oli minulle vaikea päätös, mutta koska sopimukseni loppuu tähän kauteen, halusin ratkaista tulevaisuuteni jo nyt. Olen todella nauttinut tästä ajasta Suomessa. Aika on täynnä hienoja ihmisiä ja mahtavia muistoja, ja on ollut minulle suuri onni kuulua tähän seuraan, Vales kiitteli SJK:n nettisivuilla julkaistussa kiitoskirjeessään.

Sanderfjord on tällä hetkellä Norjan pääsarjassa viimeisenä ja vaarassa pudota sarjatasoa alemmas kauden päätteeksi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!