Jesse Joronen oli tärkeässä roolissa uudessa seurassaan, kun FC Kööpenhamina varmisti KuPS:a vastaan jatkopaikan Mestarien liigan toiselle karsintakierrokselle torstai-iltana. Se oli Joroselle ensimmäinen virallinen ottelu FCK:n riveissä, mutta edessä saattaa olla kosolti lisää.

Kööpenhaminan ykkösvahti Robin Olsen on nimittäin AS Roman kiikarissa ja italialaisseura haluaa selvyyden kauppaan jo viikonlopun aikana. Roma möi torstain ja perjantain välisenä yönä ykkösvahtinsa Alissonin Liverpooliin 75 miljoonalla eurolla.

Tällä hetkellä Gazzetta dello Sportin mukaan Roman ykkövaihtoehdoksi on nousemassa Ruotsin maajoukkueen ykkösveskari Olsen, jonka agentti nähtiin Roomassa torstaina. FCK pyytää veskaristaan 17 miljoonaa euroa, mutta Roma on valmis maksamaan Olsenista 10-12 miljoonaa euroa.

Roman ostoaikeita ei helpota se, että seurat tietävät Alissonin siirtosummasta. Tässä tapauksessa FCK:lla on hyvät valttikortit pyytää Olsenista enemmän kuin mitä Roma tarjoaa.

Roma pyrkii kiertämään tämän sillä, että kauppa pitäisi saada maaliin viikonlopun aikana, muussa tapauksessa katseet kohdistuvat PSG:n maalivahti Alphonse Areolaan.