U19 EM-kisat käyntiin – Brentfordin lupaus odottaa Suomelta jatkopaikkaa

Alle 19-vuotiaiden EM-turnaus pyörähtää tänään käyntiin Vaasassa, kun ensin Norja ja Portugali pelaavat ottelunsa kello 15, ja viittä tuntia myöhemmin yhteen iskevät isäntä Suomi ja Italia.

Vasta 17-vuotias Jaakko Oksanen odottaa sekä teräviä otteita, että niiden turvin napattavaa jatkopaikkaa kotikisoissa.

– Odotan meiltä tästä turnauksesta joukkueena vahvaa suoritusta ja jatkopaikkaa. Tämä on myös näytönpaikka jokaiselle pelaajalle. Haluan pelata itse hyvällä omalla tasolla ja auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon, tammikuussa Brentfordiin HJK:sta siirtynyt kertaa Palloliiton sivustolla.

Avausvastus Italia on kovimmasta päästä.

– Se on fyysinen, taitava ja nopea vastustaja. Meidän pitää onnistua täydellisesti, niin pisteet ovat mahdollisia. Meidän pitää olla vielä hieman enemmän skarppina kuin olimme Turkkia vastaan. Italia on vielä asteen kovempi joukkue.