Uruguay-Ranska
Perjantaina 6.7 klo 17.00
MM-kisat

Puolivälierät Venäjän MM-kisoissa alkavat perjantaina. Ensimmäisenä pelataan Uruguayn ja Ranskan välinen ottelu, jossa toinen vahvan turnauksen pelannut joukkue lähtee kotiin.

Tasaista on

Uruguay pudotti Portugalin omalla perinteisellä tyylillään. Joukkue puolusti kurinalaisesti ja uhrautuvasti, ja tehokkaan kärkiparin toinen osapuoli Edinson Cavani teki kaksi henkilökohtaisesti upeaa suoritusta ja Cavanin kahdella maalilla joukkue on jo kahdeksan parhaan joukossa.

Huolta Uruguayn sisällä aiheuttaa Cavanin loukkaantuminen, sillä hyökkääjä joutui jättämään pelin Portugalia kesken. Ranskaa vastaan tarvittaisiin täysin kunnossa oleva Cavani, mutta miehen pelaamisesta ei ole vielä tietoa. Luis Suarezin paineet kasvavat jos tuttu kärkipari ei pystykään pelaamaan.

Ranska puolestaan raivasyo tieltään Argentiinan hengästytävän ottelun jälkeen lukemin 4-3. Ranskalaiset osoittivat ottelussaan nopeuttaan etenkin nuoren suurlupauksen Kylian Mbappen johdolla, joka oli lähes pitelemätön Argentiinan puolustukselle.

Ranska nousi monien kirjoissa yhdeksi suurimmaksi MM-suosikiksi joukkueen kaadettua Argentiinan. Joukkueessa tuntuu olevan kaikkea mitä mestaruuteen tarvitaan, nuoruutta, kokemusta, nopeutta ja yhtenäinen joukkue.

Joukkueet ovat kohdanneet peräti viidesti 2000-luvulla. Näistä otteluista Uruguay on voittanut kerran ja peräti neljästi on pelattu 0-0-tasapeli. Ottelun panokset ja etenkin Uruguayn timantinkova puolustus suuntaavat pelisuositusta jälleen tasapelin suuntaan. Ranska on pieni suosikki mutta ei olisi suuri ihme, mikäli jatkopaikkaa haettaisi jatkoajan kautta

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Uruguay-Ranska X – kerroin 5.30 (normaalisti 3.15!)

Jos ottelu päättyy tasan, voitat 20€ vedolla 106€ voiton.