Dynamo Kiev-Ajax
Tiistaina 28.8 klo 22.00
Mestarien liigan karsinta

Mestarien liigan viimeiset lohkopaikat jaetaan tällä viikolla. Ajax on palaamassa tauon jälkeen Mestarien liigaan, mutta vielä pitää selvittää vaikea vierasottelu Dynamo Kieviä vastaan.

Ajax tekee uutta nousua!

Dynamo Kiev on tiukan paikan edessä. Joukkue hävisi Ajaxille ensimmäisessä ottelussa 1-3, joten kotonaan joukkueen pitäisi onnistua sekä maalinteossa että pitämään mielellään maalinsa puhtaansa.

Edellisellä kierroksella joukkue pudotti Slavia Prahan jatkosta juuri vahvan kotipelinsä ansiosta, jonka Kiev voitti 2-0. Vieraspeli oli päättynyt viikkoa aikaisemmin tasan 1-1. Ukrainan pääsarjaa on pelattu jo kuuden kierroksen ajan, Kiev on viidestä pelistään voittanut neljä ja pelannut kerran tasan.

Ajax on heräämässä jälleen muutaman vaisumman kauden jälkeen. Joukkue on nyt yhden ottelun päässä pääsemisestä jälleen Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Kotimaan sarjassa Ajax on vielä ilman tappioita, kolmen ottelun jälkeen saldona on kaksi voittoa ja tasapeli.

Ajax lähtee vieraspeliin hyvässä kunnossa, joukkueella on takanaan kuuden ottelun tappioton putki sekä peräti neljä peräkkäistä voittoa. Joukkueen puolustus on ollut erittäin vakuuttava kauden alussa ja europeleissä, vierasotteluissa toki joukkue on välillä ollut hieman ongelmissa.

Ajax lähtee aina vaikeaan vierasotteluun hyvässä vireessä ja jatkopaikan suhteen avaimet on nimenomaan Ajaxin pelaajien käsissä. Dynamo Kiev joutuu ottamaan riskiä jos se ei saa kohtalaisen nopeasti maalia aikaiseksi. Tämä taas avaa mahdollisuuden Ajaxille, joka on iskenyt sarjapeleissään ja aikaisemmilla eurokierroksilla maaleja tehokkaasti omista paikoistaan. Vierasvoitto maistuvalla kertoimella vetosuosituksiin.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Ajax voittaa – kerroin 3.86 (normaalisti 2.43)

Jos Ajax voittaa, voitat 20€ vedolla 77,20€ voiton.