Huuhkajien keskikenttäpelaaja Alexander Ring pelasi jälleen täydet minuutit joukkueensa New York City FC:n riveissä, kun joukkue kohtasi New Yorkin derbyssä – tai Hudson-joen derbyssä – New York Red Bullsin. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin, mutta tulosta voi pitää NYC FC:n kannalta lähes voittona, sillä se sai pelissä kaksi ulosajoa.

Vierasjoukkue aloitti maalinteon 37. minuutilla, kun Bradley Wright-Phillips pani pallon maaliin syöksypuskulla kulmapotkun jälkitilanteesta. Vain kolme minuuttia maalin jälkeen New York Cityn tilanne tukaloitui entisestään, kun MLS-debyyttiään pelannut 32-vuotias espanjalainen Eloi Amagat ajettiin suoralla punaisella ulos napit edellä tehdystä taklauksesta.

Kotijoukkue ei kuitenkaan taipunut, vaan 52. minuutilla Yankee Stadiumilla oli juhlan aika. Tasoitusmaalin viimeisteli legendaarinen David Villa.

Kun ottelu oli vanhentunut 73 minuutia, joutui New York City todella ahtaalle, sillä myös Ebenezer Ofori komennettiin ennenaikaisesti suihkuun. Oforin punainen kortti nostettiin vasta videotarkistuksen jälkeen.

David Villa sai ansaitusti osakseen suurimmat otsikot, ja MLS Soccer -sivusto valitsi ottelun parhaaksi pelaajaksi New York Cityn topparin Sebastien Ibeaghan. Twitterissä arvostusta saa kuitenkin osakseen jälleen kerran myös joukkueen uupumaton duunari Alex Ring.

Myös Alexander Ring itse piipahti sosiaalisessa mediassa ja kiitteli NYC FC:n kannattajia erinomaisesta tuesta.