Aloittaako Tottenham kautensa ilman tähtiään? Mauricio Pochettino vihjaa niin

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino vihjaa, että joukkue saattaa avata valioliigakautensa varsin tavanomaisesta poikkeavalla kokoonpanolla.

Syy tähän on Spurs-pelaajien suuri edustus MM-kisoissa; argentiinalainen sanoo olevansa epätietoinen siitä, miten pelaajat ovat huolehtineet itsestään loman aikana. Epävarmojen tapausten nimilista on melkoinen – Hugo Lloris, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Mousa Dembele, Danny Rose, Kieran Trippier, Eric Dier, Dele Alli ja Harry Kane ovat kaikki edelleen lomillaan.

Pochettinon joukot avaavat sarjakautensa lauantaina 11. elokuuta Newcastlea vastaan. Kaikkien pelaajien on määrä palata ruotuun tulevana maanantaina.

– Ensin meidän pitää tarkastaa kaikkien kunto. Jotkut ovat ehkä harjoitelleet omatoimisesti lomallaan, toiset ehkä eivät. On selvää, etten peluuta niitä, jotka eivät ole täysin kunnossa.

Joukkueen omaan piikkiin mahdolliset poissaolot eivät managerin mukaan mene.

– Ei tämä tietenkään meidän vikamme ole. Pelaajien on pakko levätä ainakin 20 päivää MM-turnauksen kaltaisen urakan jälkeen. Tämä on meille massiivinen haaste, sillä seura ei ole koskaan ollut vastaavassa tilanteessa.

Lähde: Sky Sports


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!