© Kuva: Getty Images

Arsenalin vaikea alkukausi jatkuu Chelsean vieraana – upea tuplakerroin tarjolla!

Chelsea-Arsenal
Lauantaina 18.8 klo 19.30
Valioliiga

Valioliigan lauantaisen kierroksen päättää huippukamppailu Chelsean ja Arsenalin välillä. Jatkaako Chelsea voittoputkeaan Arsenalin kustannuksella? 

Arsenal uuden edessä

Chelsea aloitti uuden sarjakauden 3-0 – vierasvoitolla Bournemouthista, joten uusi päävalmentaja Maurizio Sarri sai positiivisen alun kaudelle. Chelsean lähtökohdat uuteen kauteen eivät ole kaikkein helpoimmat, kun Conte kesällä sai lähteä päävalmentajan paikalta ja juuri ennen Valioliigan avausta huipuvahti Thibaut Courtois siirtyi Real Madridiin.

Chelsea tuntuisi pelaavan entistä viihdyttävmpää peliä ja on edelleen etenkin kotonaan vaikeasti voitettava. Aivan sarjan kärkeen joukkue ei silti yllä tällä kaudella. Pre-seasonin perusteella Chelsea on kotonaan erittäin aktiivinen!

Arsenalin sarjakausi alkoi vaikealla vieraspelillä hallitsevaa mestaria Manchester Cityä vastaan, ja aseettomaksi jäänyt Arsenal hävisikin ottelun 0-2. Unai Emeryn debyytti olisi voinut alkaa huonomminkin ja Arsenal on kuitenkin oikealla tiellä. Tekemistä joukkueen sisällä on kuitenkin vielä paljon.

Koscielnyn poissaolo puolustuslinjasta haittaa Arsenalin peliä alkukaudella, alakerran tiiveys ei juuri nyt vakuuta. Myöskään Arsenalia ei veikkailla aivan Valioliigan kärkeen, vaan sijoitus kauden lopussa löytynee sijoilta 5-6.

Joukkueet ovat keskenään kohdanneet lukuisia kertoja, ja Chelsea on ollut kotonaan vaikeasti voitettava Arsenalille. Tykkipaidat ovat voittaneet Chelsean kotiluolassa viimeksi vuonna 2011.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Chelsea voittaa – kerroin 2.64 (normaalisti 1.82)

Jos Chelsea voittaa, voitat 20€ vedolla 52,80€ voiton.