Tallinnassa nähtiin vauhdikas Uefa Supercup, kun Atlético Madrid nappasi päänahan paikallisvastustajastaan Real Madridista.

Virossa paukutettiin yhteensä kuusi maalia ja Atleti pinkoi jatkoajan jälkeen kiinni pokaaliin 4-2-lukemin.

Ottelu oli tuoreelle Real-valmentajalle Julen Lopeteguille ensimmäinen virallinen seuran peräsimessä.

Peli sai räjähtävän alun, kun Diego Costa ampui jo avausminuutilla Atléticon johtoon. Espanjalaishyökkääjä upotti pallon ohi Keylor Navasin hyvin pienestä kulmasta.

Real tasoitti pelin avausjakson puolivälissä. Maalista vastasi Karim Benzema, joka puski pelivälineen verkkoon Gareth Balen keskityksestä.

Realin siirtyi johtoon 63. minuutilla rangaistuspotkusta Juanfranin pelattua Atléticon leiristä palloa kädellä. Sergio Ramos ei erehtynyt ja kokenut kapteeni sijoitti laukauksensa pilkulta oikeaan alakulmaan.

Viimeisellä vartilla Costa osui kuitenkin toistamiseen. Atléticon kolossi pääsi viimeistelemään lähietäisyydeltä tasoituksen Angel Correan mainion tarjoilun jälkeen.

Jatkoajalla peli kääntyi Atléticolle. Ensin Saúl Niguez pamautti 3-2-osuman kauniilla volleylla boksin sisältä.

104. minuutilla puolestaan oli Koken vuoro rankaista Realia naulaten loppulukemiksi 4-2 Atléticon hyväksi.