© Kuva: Getty Images

Crystal Palace ja Liverpool järjestävät maalijuhlat – nappaa maistuva tuplakerroin!

Crystal Palace-Liverpool
Maanantaina 20.8 klo 22.00
Valioliiga

Valioliigan toinen ottelukierros pelataan loppuun maanantaina, kun Crystal Palace saa vastaansa Liverpoolin. Vauhdikkaassa ottelussa tullaan todennäköisesti näkemään paljon maaleja. 

Liverpoolista mestariehdokas

Roy Hodgsonin luotsaama Crystal Palace aloitti uuden sarjakauden voittamalla vieraissa sarjanousija Fulhamin puhtaasti 2-0. Palace on muutenkin mukavassa vireessä, joukkue on kuuden ottelun voittoputkessa ja peli näyttää tällä hetkellä hyvältä.

Viimeiset 13 ottelua ilman tappiota pelannut Palace on ennakkoarvioissa asetettu taistelemaan sarjapaikastaan, mutta toistaiseksi joukkue on näyttänyt pre-seasonilla olevansa laadukkaita pelaajia täynnä oleva joukkue. Etenkin Wilfried Zaha on paljon vartijana joukkueen sisällä, yksi Valioliigan paras ohittaja pystyy suorituksillaan auttamaan Palacea minimitavoitteessa, eli sarjapaikan säilyttämisessä.

Liverpoolin sarjakausi alkoi komealla 4-0 – voitolla West Hamia vastaan. Sadio Mane ja Mohamed Salah olivat tutun vaarallisia läpi ottelun. Kovasti vahvistunut ( mm. Allison maalilla) Liverpool hakee tosissaan menestystä Valioliigassa sekä Mestarien liigassa. Kloppin miehistö ei voi hakea muuta kuin menesystä molemmissa kilpailuissa.

Tulivoimaa Liverpoolilta ei puutu, se nähtiin jo avausottelussa. Myös Liverpool on kovassa kunnossa, viiden ottelun voittoputkessa seilaava joukkue kaatoi kauden alla mm. Torinon, Manchester Unitedin ja Napolin. Yhdessä pysynyt mutta fiksusti vahvistuksilla täytetty joukkue voi tällä kaudella todella räjäyttää pankin jos kaikki osuu kohdilleen!

Viime kaudella Liverpoolin pelit tarjosivat elämyksiä laidasta laitaan ja kasan todella upeita osumia. Kaikki ennusmerkit viittaavat saman jatkuvan myös tälläkin kaudella. Liverpool on voittanut neljä ottelua viidestä edellisestä keskinäisestä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Crystal Palace-Liverpool yli 2.5 maalia – kerroin 2.14 (normaalisti 1.57)

Jos ottelussa tulee yli 2.5 maalia, voitat 20€ vedolla 42,80€ voiton.