Everton teki alkuviikosta yhden kesän suurimmista kaupoistaan, kun se vahvisti rivejään Barcelonassa pokaaleja kahminneella ranskalaispuolustaja Lucas Dignellä. 25-vuotias Digne on menestynyt niin PSG:ssä kuin Barcelonassakin, ja kuuluu myös Ranskan maajoukkueen vakiokalustoon, vaikkei MM-joukkueeseen mahtunutkaan.

Dignen hankinta miellyttää kuitenkin kovasti myös paikalliskilpailija Liverpoolin leirissä – joskin hyvin huvittavasta syystä. Liverpool-fanit odottanevat vesi kielellä Dignen paidanvaihtoa Merseysiden derbyjen jälkeen, sillä Dignen rintaa koristaa hyvin Liverpool-henkinen tatuointi.

Koko jalkapalloilevan maailman tiedossa lienee, että Liverpoolin legendaarinen kannatuslaulu tunnetaan nimellä ”You’ll Never Walk Alone”. No, Dignen rintakehään on tatuoitu tästä looginen muunnelma ”I Never Walk Alone”. Päätyiköhän ranskalainen nyt varmasti kaupungin oikeaan joukkueeseen?

Rex 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

@ThatRexGuy
Lucas Digne shows up to Everton wearing neon red shoes and showing off his "I Never Walk Alone" chest tattoo. Scenes.

ESPN FC

@ESPNFC
When you realise new Everton signing Lucas Digne has a "I never walk alone" tattoo across his chest... 😏

Home Ground

@wearehomeground
Everton’s latest signing, Lucas Digne, has a tattoo, ‘I’ll Never Walk Alone’ right across his chest.
#everton #digne #barcelona #france #football #liverpool #ynwa #soccer #troll #meme #transfer #fifa #homeground #homegroundfooty