HJK:n mysteerimiehen henkilöllisyys selvisi: ”Nokkela ja taitava keskikenttäpelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK kiusoitteli torstai-iltapäivänä kannattajiaan vihjailemalla Twitterissä pelaajahankinnasta. Twiitin kuvassa oli pelaaja, jonka kasvot oli blurrattu tuntemattomiksi.

Arvauksia sateli vuorokauden aikana aina Roman Eremenkosta Berat Sadikiin, ja Atomu Tanakasta Erfan Zeneliin. Oikeaan ei silti tainnut osua kukaan, sillä HJK:n uusi vahvistus on suurelle suomalaisyleisölle entuudestaan tuntematon espanjalainen Jordan Domínguez Rajo.

23-vuotias Domínguez solmi HJK:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen, jossa on myös seuran optio ensi kaudesta. Keskikenttäpelaaja saapuu Klubiin Real Murciasta. Domínguezin kasvattajaseura on La Liga -seura Celta Vigo.

– Meillä on erittäin laadukas, mutta aika kapea keskikenttä, joten nyt saadaan keskialueelle lisää vaihtoehtoja. Jordan on nokkela ja taitava keskikenttäpelaaja, joka sopii tyyliltään hyvin meidän pelitapaan, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala kuvailee hankintaa.

Samalla HJK tiedotti, että 22-vuotias kolumbialaishyökkääjä Eliécer Espinosa Calvo liittyy Klubi 04:n pelaajaryhmään. Espinosa tavoittelee ensi kaudelle paikkaa HJK:n liigajoukkueessa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!