HJK kiusoitteli torstai-iltapäivänä kannattajiaan vihjailemalla Twitterissä pelaajahankinnasta. Twiitin kuvassa oli pelaaja, jonka kasvot oli blurrattu tuntemattomiksi.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Ba-da-pa dii-ba-da bum!
Stay tuned...
#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi

Arvauksia sateli vuorokauden aikana aina Roman Eremenkosta Berat Sadikiin, ja Atomu Tanakasta Erfan Zeneliin. Oikeaan ei silti tainnut osua kukaan, sillä HJK:n uusi vahvistus on suurelle suomalaisyleisölle entuudestaan tuntematon espanjalainen Jordan Domínguez Rajo.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Bienvenido a Klubi, Jordi!

HJK:n keskikentälle lisää vaihtoehtoja

hjk.fi/uutiset/Miehet…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi

23-vuotias Domínguez solmi HJK:n kanssa loppukauden kattavan sopimuksen, jossa on myös seuran optio ensi kaudesta. Keskikenttäpelaaja saapuu Klubiin Real Murciasta. Domínguezin kasvattajaseura on La Liga -seura Celta Vigo.

[readmore from=HJK]

– Meillä on erittäin laadukas, mutta aika kapea keskikenttä, joten nyt saadaan keskialueelle lisää vaihtoehtoja. Jordan on nokkela ja taitava keskikenttäpelaaja, joka sopii tyyliltään hyvin meidän pelitapaan, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala kuvailee hankintaa.

Samalla HJK tiedotti, että 22-vuotias kolumbialaishyökkääjä Eliécer Espinosa Calvo liittyy Klubi 04:n pelaajaryhmään. Espinosa tavoittelee ensi kaudelle paikkaa HJK:n liigajoukkueessa.