25-vuotias suomalaishyökkääjä Tim Väyrynen jatkaa uraansa hollantilaisessa Roda JC:ssä. Seura ei ole vielä vahvistanut sopimusta, mutta asiasta kertoo hollantilainen 1Limburg-sivusto.

Wilma Loop

@WilmaLoop
De nieuwe spits van Roda is al in huis. Hij wordt gekeurd en als alles in orde is wordt de Fin Tim Väyranen aan de selectie toegevoegd. De 25-jarige spits komt van Hansa Rostock #rodajc

Väyrynen on tiettävästi Rodan lääkärintarkastuksessa tänään. Suomalaisesta ei tarvitse maksaa siirtokorvausta, sillä hänen sopimuksensa Hansa Rostockin kanssa päättyi viime kevääseen.

Hongan kasvatti voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden kaudella 2013, ja siirtyi jatkamaan uraansa ulkomailla. Tutuiksi ovat tulleet Borussia Dortmundin kakkosjoukkue, Viktoria Köln, Dynamo Dresden ja Hansa Rostock, ja nyt Väyrynen vaihtaa ensimmäisen kerran Saksan ulkopuolelle. Väyrynen on pelannut myös kahdeksan A-maaottelua Huuhkajissa.

Roda JC putosi viime kauden päätteeksi Eredivisiestä Hollannin toiselle sarjatasolle, jossa kausi on alkanut hyvin. Roda on voittanut kauden kaksi ensimmäistä otteluaan.

Roda JC:n puolustuksessa luutii toinen suomalainen, Pikkuhuuhkajien kapteeni Richard Jensen.