IFK Mariehamnin maalintekijä sivussa – paikkaaja iski kaksi Tammelassa

© Kuva: Juha Tamminen
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

IFK Mariehamn matkasi takaisin saarelle mukanaan kolme Tampereen Ilvekseltä keskiviikkona napattua veikkausliigapistettä. 1-2 -lukuihin päättyneen ottelun vierasmaalit teki ruotsalainen Simon Silverholt.

Helmikuussa Mariehamnin miehistöön Superettanin GAIS Göteborgista siirtynyt 25-vuotias on tutumpi näky keskikentällä, mutta pelasi nyt joukkueen ylimmällä kenttäpostilla. Normaalisti maalintekovastuuta joukkueessa kantava, 7 osumaa kaudella iskenyt Aleksei Kangaskolkka oli ottelussa pelikiellossa.

Nähtäväksi jää, saako tehomies Silverholt vastaavaa vastuuta myös tulevana sunnuntaina, jolloin samat joukkueet kohtaavat Maarianhaminassa. Keskiviikon voitolla IFK repi jälleen muutaman pisteen eroa pahimman putoamisuhan alla oleviin TPS:aan ja PS Kemiin.

Lähteet: IFK Mariehamn, Veikkausiiga, Transfermarkt

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle VPS - IFK Mariehamn 19.08.2019

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliSuomalaispelaaja toista viikkoa putkeen Tanskan liigan viikon joukkueessa
Seuraava artikkeliKatso Parma – Juventus suorana ilmaiseksi – avaako Cristiano Ronaldo maalihanat?