TPS kohtaa lauantain veikkausliigaottelussa Ilveksen vieraskentällä. Sen riveistä puuttuvat loukkaantumisten vuoksi edelleen Tomas Hradecky ja Juri Kinnunen. Pelikiellossa taas on korttitilin täyttymisen vuoksi Niklas Blomqvist.

Valmentaja Mika Laurikainen näkee viime kierroksella VPS:n yllättäneen joukkueensa mahdollisuudet ottelussa hyviksi, uuden itseluottamuksen turvin.

Molemmat joukkueet lähtevät peliin alkukauteen nähden poikkeuksellisella hyökkäyspään miehityksellä; Onni Valakari jätti kesällä TPS:n, Marius Noubissi puolestaan siirtyi tällä viikolla Ilveksestä Belgialaiseen KFCO Beerschot Wilrijkiin.

TPS-ryhmään liittyy loppukauden ajaksi myös uusi nimi, 29-vuotias Tomi Saarelma. Veikkausliigaa FC Lahdessa ja FC KooTeePeessä pelannut konkari on ehtinyt kiertää maailmaa; kokemusta on niin Virosta, Saksasta kuin Sveitsitstä. Viimeisin joukkue Saarelman kokoelmassa onkin alppimaan neljännen sarjatason United Zürich. Taustaan kuuluu myös jakso Chelsean akatemiassa.

Laurikaisen suunnitelmmissa Saarelma asettuu laitapakin tontille.

Lähteet: TPS, Transfermarkt