Juha Malisen arvio RoPS:n hankinnasta: ”Voi olla ihan huippupelaaja tässä sarjassa”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa edelleen kakkosena porskuttava Rovaniemen Palloseura saa sunnuntaina kaukaisia vieraita, kun sarjan häntäpäähän jämähtänyt IFK Mariehamn saapuu kylään. Neljä edellistä kautta RoPS:ia valmentanut Juha Malinen uskoo kotijoukkueen olevan selkeä ennakkosuosikki.

– RoPS:n tilanne on niin hyvä. Se on selvinnyt miehistöhaasteista. Lassi Lappalainen on palannut joukkueen mukaan ja myös vahvistuksia on tullut, Malinen pohtii SuomiFutis-sivustolle.

Rovaniemeläisten tuoreimmat vahvistukset ovat hyökkääjä Vahid Hambo ja laituri Erfan Zeneli. Etenkin Hamboa Malinen kehuu hyväksi hankinnaksi.

– Parhaimmillaan molemmat pelaajat ovat Veikkausliigan kärkitasoa. Hambo sai SJK:ssa aika vähän vastuuta, mutta ajoittain häneltä nähtiin onnistumisia. Hän oli vuonna 2015 tosi kuuma pelaaja. Miksei hän voisi olla nyt jopa parempi pelaaja kokemustensa myötä?

– Hän voi olla ihan huippupelaaja tässä sarjassa.

Zenelin suhteen RoPS:n hopealle vuonna 2015 luotsannut Malinen on hieman skeptisempi.

– Saa nähdä mihin riittää. Hänellä on melkein vuosi ilman virallisia pelejä. Pystyykö hän pelaamaan isompia minuutteja? Hän voi kuitenkin olla juuri sellainen selviytyjä, koska on pieni väkkärä. Huippukunnossa ollessaan hän on myös hyvä vahvistus.

Jesse Happonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.