Manchester City haluaa voittaa kaiken mahdollisen, seuran jalkapallojohtaja Txiki Begiristain uhosi Mestarien liigan lohkoarvonnan jälkeen.

Pep Guardiolan luotsaama City kohtaa lohkovaiheessa ukrainalaisen Šah’tar Donetskin, ranskalaisen Lyonin ja saksalaisen Hoffenheimin.

City vei viime kaudella Valioliigan mestaruuden ylivoimaiseen tapaan, mutta Mestarien liigan pudotuspeleissä urakka päättyi Liverpoolin käsittelyssä.

– Haluamme olla vieläkin lähempänä. Pelasimme puolivälierissä. Meillä oli tunne, että olisimme voineet olla vieläkin parempia, joten yritämme tehdä sen tällä kaudella, Begiristain sanoi saksalaisen Skyn haastattelussa.

– Mestarien liiga on erittäin tärkeä joka kausi. Haluamme olla vahvempia Euroopassa ja haluamme mahdollisuuden taistella tästä Mestarien liigasta. Olemme pääsemässä lähelle, mutta haluamme olla lähempänä kuin viime kaudella. Haluamme olla siellä.

Begiristainin mukaan Cityn tavoitteena on ollut luoda kilpailua eri pelipaikoille. Seura hankki Aymeric Laporten tammikuussa ja Riyad Mahrezin kesällä. Benjamin Mendy puolestaan on toipunut loukkaantumisestaan.

– Meillä on kaksi hyvää pelaajaa lähes jokaiselle pelipaikalle, joten olemme valmiita tavoittelemaan kaikkea mahdollista.