© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan karsinnoissa ratkaisun paikat- BATE ja PSV kohtaavat tasaisissa merkeissä!

BATE Borisov-PSV Eindhoven
Tiistaina 21.8 klo 22.00
Mestarien liigan karsinta

Mestarien liigassa aloitetaan tiistaina viimeinen karsintakierros kauden 2018-2019 lohkovaiheeseen. 

BATE tiukoilla jopa kotonaankin

BATE on ollut loistavassa vireessä jo pitkän aikaan, joukkueella on takanaan peräti 12 ottelua ilman tappioita. Joukkue on pudottanut tämän kauden karsinnoissa jo HJK:n sekä Qarabagin, mutta nyt vastus kovenee huomattavasti.

Valko-Venäjän maajoukkuepelaajista koostuva BATE on perinteisesti kova kotijoukkue, joka ei myy nahkaansa halvalla. Seitsemän edellistä kotiottelua ovat sujuneet tappioitta, joka vahvistaa mielikuvaa. Vahvaan puolustukseen nojaava joukkue osaa myös hyökätä laajalla arsenaalille paikan avauduttua.

PSV muistetaan Suomessakin kovana eurojoukkueena, mutta viime vuosina joukkue ei ole pystynyt kummemmin menestymään enää eurokilpailuissa. Nyt sillä on mahdollisuus edetä taas Mestarien liigan lohkovaiheeseen, ainoastaan BATE on enää joukkueen tiellä.

Myös PSV:n vire on tällä hetkellä kova, yksi tappio kuudessa viime ottelussa on hyvä tulos ja neljä edellistä vieraspeliä ovat tuottaneet kaikki voiton joukkueelle. Entisen huippupelaajan Mark van Bommelin luotsaama PSV on myös aloittanut oman sarjakautensa kahdella voitolla.

Nyt pelataan jo niin isoista panoksista ja rahasummista, että ensimmäinen osa-ottelu lähtenee varovaisesti liikkeelle. Tasapeli ei olisi suuri yllätys, PSV siirtäisi ratkaisun mielellään ensi viikon kotiotteluunsa.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: BATE-PSV X – kerroin 5.40 (normaalisti 3.20)

Jos ottelu päättyy tasan, voitat 20€ vedolla 108€ voiton.