Pogban veljessarjassa on kolme jalkapalloilijaa, mutta ainoastaan Manchester Unitedin Paul Pogba nauttii supertähtistatusta. Veljekset Mathias ja Florentin ovat tuttu näky Unitedin ja etenkin Ranskan maajoukkueen otteluiden katsomosta, mutta samanlaista gloriaa ei näiden pelaajien seuravalinnoissa ole.

Nyt sunnuntaina 28 vuotta täyttävä Mathias Pogba haki sopimusta testileirin kautta Saksan kolmannelle sarjatasolle nousseesta KFC Uerdingenistä, mutta sai kuitenkin pettyä. Sopimusta seuraan ei syntynyt Pogban heikon fyysisen kunnon takia.

– Hän on lähtenyt jo pois. Mathias ei olisi pystynyt auttamaan joukkuetta. Hän ei ole tällä hetkellä hyvässä fyysisessä kunnossa, Uerdingenin valmentaja Stefan Krämer totesi Bildille.

– Mathiaksella on ysipaikalle hyvä vartalo, sillä hän on pitkä. Hänellä on kuitenkin liikaa kiloja vyötäröllään.

Mathias Pogba pelasi kauden 2016-2017 hollantilaisessa Sparta Rotterdamissa, mutta on ollut toista vuotta sopimukseton. Pitkän loukkaantumishuilin jälkeen peruskunto on nähtävästi päässyt rapistumaan.

 

Aiemmin myös Crewe Alexandrassa ja lyhyen aikaa Serie B:n Pescarassa pelannut hyökkääjä on pelannut myös viisi ottelua Guinean A-maajoukkueessa. Puolustajana pelaavalla kaksosveljellä Florentin Pogballa otteluita Guinean paidassa on noin neljä kertaa enemmän. Florentin Pogba edustaa turkkilaista Gençlerbirliğiä.