© Kuva: Getty Images

PSV etenee Mestarien liigaan – runsasmaalisessa pelissä upea tuplakerroin tarjolla!

PSV-BATE Borisov
Keksiviikkona 29.8 klo 22.00
Mestarien liigan karsinta

Mestarien liigassa on enää kolme paikkaa jäljellä tulevan kauden lohkovaiheeseen. PSV ja BATE ratkaisevat yhden paikan kohtalon keskiviikkona. Ensimmäinen ottelu päättyi PSV:n 3-2 – vierasvoittoon. 

PSV matkalla lohkovaiheeseen

PSV on erittäin lähellä paluuta Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Tiistai-iltana Ajax saavutti jo oman paikkansa ja PSV on nyt todella lähellä samaa temppua, hollantilainen jalkapalllo on nousussa pienen suvantovaiheen jälkeen.

PSV:n viime viikkojen vire on ollut huima, joukkue on peräti neljän ottelun voittoputkessa ja johtaa maansa pääsarjaa puhtaalla pelillä kolmen kierroksen jälkeen. PSV:tä on tällä hetkellä todella vaikea lyödä, sillä joukkueen puolustus on timantinkova ja hyökkäyspäässä tulosta tulee usean pelaajan voimin. Entinen huippupeluri Mark van Bommel on saanut joukkueen pelaamaan todella hyvin yhteen.

BATE on Valko-Venäjän lippulaiva jalkapallossa ja menestynyt viime vuosina eurokentilläkin suhteellisen mukavasti. Nyt joukkueen Mestarien liigan paikka on kiven alla, sillä ensimmäisessä ottelussa kotikentällään joukkue kärsi tappion ja päästi vieläpä kolme vierasmaalia.

Valko-Venäjän sarjaa suvereeniin tapaan johtava BATE on päässyt valmistautumaan kuolemanotteluun rauhassa, mutta joukkueen peli sakkaa väärään aikaan. Kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja tappion. Nyt vieraskentällä joukkueen pitäisi pystyä runsasmaaliseen voittoon vahvaa PSV:tä vastaan, mikä on kovan tuntuinen tehtävä jopa BATEn tasoiselle joukkueelle.

PSV on suuri suosikki etenemään lohkovaiheeseen, ja ensimmäisen osaottelun jäljiltä BATE joutuu varmasti avaamaan peliään ennemmin tai myöhemmin. Molemmilta joukkueilta löytyy tulivoimaa hyökkäyksestä, ensimmäisen ottelun tuloskin vahvistaa runsasmaalisuutta. PSV jatkaa otteluparista lohkovaiheeseen mutta BATE taistelee urheasti loppuun asti. Runsasmaalinen taisto luvassa!

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: PSV-Bate maaleja yli 2.5 – kerroin 2.22 (normaalisti 1.61)

Jos ottelussa tulee maaleja yli 2.5, voitat 20€ vedolla 44,40€ voiton.