Rovaniemen Palloseurassa legendan maineen saavuttanut Steven Polack liittyy loppukauden ajaksi PS Kemin valmennustiimiin. Sopimukseen sisältyy myös optio ensi kaudesta. Kemi tiedottaa Polackin sopimuksesta kotisivuillaan.

Kemi tarvitsi tiettävästi valmennusryhmäänsä luotsia, jolta löytyy vaadittava UEFA Pro -lisenssi. Jatkossa joukkuetta valmentaa siten Polack yhdessä tähänastisen vastuuvalmentajan David Hannahin kanssa.

– Tosi hyvillä fiiliksillä tulen Kemiin ja takaisin Pohjois-Suomeen. Kävimme puhelimitse Davidin kanssa pitkät ja hyvät keskustelut. Meillä on valmennuksellisista asioista hyvin samankaltaiset näkemykset, 57-vuotias Polack kertoo.

– Uskomme molemmat kovaan työntekoon vahvalla itseluottamuksella. Kaikki lähtee treenikentältä ja oikeasta asenteesta. Uskon, että kokemuksistani pelaajana ja valmentajana on hyötyä ja näen, että meillä on hyvät mahdollisuudet säilyttää sarjapaikkamme Veikkausliigassa. Vielä on paljon pinnoja jaossa.

Englantilainen Polack saapui Suomeen vuonna 1984. Hän edusti RoPS:ia 11 kauden ajan voittaen Rovaniemellä Suomen Cupin ja kaksi SM-pronssia. Kaikkiaan Polack pelasi Suomen pääsarjatasolla 301 ottelua ja teki niissä 31 maalia.

RoPS:n lisäksi puolustajana pelannut Polack edusti pelaajauransa aikana myös Interiä. Peliuran päättyessä hän toimi myös Interin pelaajavalmentajana nostaen joukkueen Veikkausliigaan.

Myöhemmin Polack on toiminut muun muassa FC KooPeeTeen valmentajana Veikkausliigassa sekä Viikinkien, AC Oulun ja KPV:n luotsina Ykkösessä. Viimeksi hän on valmentanut kakkoskoutsina FC KTP:ta 2013 – 2015.