Ruud van Nistelrooy tehtaili peliurallaan valtavasti maaleja muun muassa Manchester Unitedissa, Real Madridissa ja tietysti Hollannin maajoukkueessa. Van Nistelrooy voitti kolme kertaa Mestarien liigan maalikuninkuuden, ja hyvästeli pelikentät kuusi vuotta sitten.

Kaikki viittaa kuitenkin siihen, että 42-vuotiaasta maalitykistä kuullaan vielä. Van Nistelrooy on toiminut peliuran jälkeen Hollannin apulaisvalmentajana, ja nyt hän tekee uraa PSV Eindhovenin junioreissa.

Lauantaina van Nistelrooy teki debyyttinsä PSV:n alle 19-vuotiaiden juniorien luotsina ikäluokan Hollannin Supercupissa.

– En voi sanoa muuta kuin että tämä työ tuntuu todella hyvältä. Avustettuani aiemmin ammattilaisissa minun täytyy nyt tottua nuoriin poikiin, van Nistelrooy totesi PSV:n kotisivuilla.

– Pojat ovat hyvin ammattimaisia. Se onkin tärkein perusta matkalla jalkapalloammattilaiseksi.

Hollannin Supercupissa kohtasivat kaksi elävää legendaa, sillä vastapuolella pelannutta Feyenoordin alle 19-vuotiaiden joukkuetta valmensi niin ikään ensiaskeliaan valmentajana ottava Dirk Kuyt. Voitto meni Kuytin valmentamalle Feyenoordille maalein 3-2.

FCUpdate.nl

@FCUpdate_nl
Dirk Kuyt pakt eerste prijs als trainer ten koste van Ruud van Nistelrooy fcupdate.nl/voetbalnieuws/…