Seinäjoen Jalkapallokerhon maalivahti Paavo Valakari siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella Ykkösessä pelaavaan JJK:hon.

Valakari, 20 on tällä kaudella pelannut kymmenen Kakkosen ottelua SJK alle 23-vuotiaiden joukkueessa ja kuusi ottelua SJK U20-joukkueessa A-nuorten SM-karsinnoissa. Valakari on vapaa edustamaan JJK:ta välittömästi.

Hän liittyi SJK:n riveihin kaudeksi 2013 ja pelasi SJK-junioreiden ja SJK Akatemian joukkueissa. Viime kaudella hän teki Veikkausliiga-debyyttinsä SJK:n maalilla juuri JJK:ta vastaan pelatussa kotiottelussa. Tuon lisäksi hän on pelannut kolmessa SJK:n Suomen Cupin ottelussa sekä useamman harjoitusottelun.

Kaudella 2016 hän oli lainalla Kakkosessa Salon Palloilijoissa ja Lapuan Virkiässä.

JJK Jyväskylä

@JJK1923
SOPIMUSUUTISIA! 20-vuotias maalivahti Paavo Valakari siirtyy kettupaitaan SJK:sta (@SJK_Seinajoki) loppukauden 2018 kattavalla sopimuksella. Hän on mukana jo huomenna tärkeässä AC Kajaani -vierasottelussa. #ykkönen #ootmunjjk #äläkiusaa #sjk #jjk #veikkausliiga

JJK Jyväskylä

@JJK1923
Tsekkaa videolta Paavon omat mietteet siirrosta, tulevista tavoitteista ja vähän menneistäkin vuosista. Toivotetaan lupaava maalivahti tervetulleeksi Jyväskylään! Videohaastattelu tästä: youtube.com/watch?v=qWfpmO…
#ootmunjjk #jjk #ykkönen #sjk #veikkausliiga #siirtoikkuna #äläkiusaa