TPS:n jättänyt floppihyökkääjä jatkaa uraansa Kakkosessa

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkosen A-lohkossa pelaava Gnistan ja Aleksi Ristola ovat allekirjoittaneet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Ristola, 28, aloitti kuluvan sesongin Turun Palloseurassa, jossa hänelle kertyi tällä kaudella Veikkausliigassa 14 ottelua ilman maaleja. Hän on pelannut urallaan yhteensä 179 ottelua Veikkausliigassa, joissa hän on viimeistellyt 33 osumaa.

Viime kaudella Ristola edusti pääsarjassa pelannutta Helsingin IFK:ta, jonka riveissä maaleja syntyi kolme kappaletta. Edellä mainittujen seurojen lisäksi häneltä löytyy kokemusta myös MYPAn, FC Lahden, Hongan sekä PK-35 Vantaan riveistä. Ristola on edustuskelpoinen Gnistanin lauantaisessa vierasottelussa FC Viikinkejä vastaan.

– Gnistan oli tällä hetkellä minulle järkevin ratkaisu, sillä olen saanut joukkueesta sekä valmennuksesta positiivisen kuvan. Hienoa päästä pelaamaan merkityksellisiä pelejä loppukauden aikana ja haluan taistella loppuun asti paikasta nousukarsinnoissa. Uskon tuovani joukkueeseen kokemusta, maaleja sekä suoraviivaisen vaihtoehdon hyökkäyspelaamiseen omien vahvuuksieni kautta, kertoo Ristola seuran sivuilla.

– Hienoa saada Aleksin kaltainen kokenut pelaaja auttamaan meitä kauden ratkaisupeleihin. Hän tuo meille lisävoimaa hyökkäyspäähän sekä on erittäin motivoitunut ja valmiina laittamaan kaiken peliin keltapaidassa, kommentoi Gnistanin manageri Antti Uusitalo.

Ristolan siirto Gnistaniin tapahtui hyvin pikaisella aikataululla. Hyökkääjä purki sopimuksensa TPS:n kanssa torstaina.

– Saatuani tietää, että meillä on mahdollisuus Aleksin kiinnittämiseen asiat etenivät vauhdilla ja tilaisuus piti totta kai käyttää hyväksi. Taisimme puhua viisi minuuttia ja homma oli sovittu, jatkaa Uusitalo.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!