Arsenal-Mancheste City
Sunnuntaina 12.8 klo 18.00
Valioliiga

Valioliigan avauskierros pelataan loppuun sunnuntaina, kun ohjelmassa on kolme ottelua. Mielenkiintoisin ottelu käydään Arsenalin ja suurimman mestarisuosikin Manchester Cityn välillä.

Aika Wengerin jälkeen

Arsenalin kaksi edellistä kautta ovat olleet todella vaikeita ja lopulta pitkä aikakausi päättyi viime kauden päätteeksi, kun Arsene Wenger päätti luopua päävalmentajan paikalta. Uusi suunta löytyi PSG:stä tulleen Unai Emeryn kanssa, mutta matka on vasta alussa.

Arsenalin harjoituskausi on sujunut verrattain hyvin, neljä voittoa viidestä ottelusta on uuden valmennusjohdon alaisuudessa hyvä suoritus. Valioliiga on kuitenkin Valioliiga ja sarjakausi alkaa pahinta mahdollista joukkuetta vastaan. Uuden valmentaja oppeja vasta opiskellaan ja alkukauden otteluissa nähtäneen vielä virheitä ja vaihtelevia otteita. Arsenalin kokoonpanokaan ei ole aivan Valioliigan eliittiä.

Manchester City lähtee kauteen tutun valmentajan Pep Guardiolan alaisuudessa ja joukkueen meno vaikuttaa jo vähintäänkin mini-dynastialta. Cityn runko on pysynyt hyvin kasassa ja vahvistuksena joukkueesee liittyi Leicesteristä Riyad Mahrez, joka on ehdoton vahvistus jopa Cityn tasoiselle joukkueelle.

Suurin mestarisuosikki on hyvässä iskussa ja voitti mm. Community Shieldin Chelseaan vastaan ennen sarjakauden alkua. Liverpoolia vastaan pelatussa harjoitusottelussa tuli kuitenkin tappio, joten Liverpool tuntuisi edelleen oleva hankala vastustaja.

Edellisissä keskinäisissä kohtaamisissa Manchester City on ollut ylivoimainen voitettuaan kolme ottelua putkeen maalierolla 9-1. Tasoero kapenee varmasti tulevaisuudessa, mutta vielä tällä hetkellä City on huomattavasti vahvempi. Vierasvoitto on lähellä ja City aloittaa mestaruuden puolustamisen voitolla.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Manchester City voittaa – kerroin 2.58 (normaalisti 1.79)

Jos Manchester City voittaa, voitat 20€ vedolla 51,60€ voiton.