Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue otti todella komean voiton Färsaarilla pelattavassa avoimessa PM-turnauksessa, kun länsinaapuri Ruotsi kukistui tiistai-iltana tylysti lukemin 4-1. Suomi näytti Ruotsille kaapin paikan jo avausjaksolla, jonka se voitti maalein 3-0.

Suomen kaksi ensimmäistä maalia viimeisteli FC Hongan Martin Salin. Kolmas maali kirjattiin JJK:n Nooa Laineelle ja neljäs FC Kuusysin Pyry Lampiselle.

Ottelun maalikooste on nähtävissä alla olevalta videolta tai tästä linkistä:

Huuhkajat

@Huuhkajat
Kas näin heilui eilen Ruotsin reppu neljä kertaa! 🔥🔥💪
Katso Suomen U17-poikien hienon 4-1 voiton kaikki tilanteet ottelukoosteesta: palloliitto.fi/videot/kooste-… #Minihuuhkajat

– Tämä oli todella ehjä peli meiltä. Ihan lopussa ote vähän herpaantui, mutta sen ei pidä antaa himmentää kokonaiskuvaa, tyytyväinen joukkueen päävalmentaja Erkka V. Lehtola totesi Palloliiton kotisivuilla.

– Numerot eivät valehtele tällä kertaa. Lämmittää valmentajaakin, kun tällainen tulos ja peli ovat linjassa keskenään. Tämä oli iso onnistuminen meille kaikkiaan.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Tämä on se fiilis, kun olet hetki sitten kaatanut Ruotsin 4-1 (3-0)! 🙌🏻🤩

Suomen U17-poikien maaleista vastasivat Martin Salin kahdesti, Nooa Laine ja Pyry Lampinen. #Minihuuhkajat

Turnauksen avauspelissä Suomi pelasi Tanskan kanssa 1-1 -tasapelin. Seuraavaksi vastaan asettuu torstaina pelattavassa ottelussa Pohjois-Irlanti.