© Kuva: Getty Images

EFL Cup: Huippumatsissa kohtaavat Liverpool ja Chelsea – tasapelillä huippukerroin!

Liverpool-Chelsea
Keskiviikkona 26.9 klo 21.45
EFL Cup

EFL Cupissa nähdään huippukamppailu kun Liverpool ja Chelsea kohtaavat toisensa. Ottelusta on odotettavissa tasainen taistelu. 

Liverpool ja Chelsea ovat tasavahva pari

Liverpoolilla on allaan seurahistorian paras alkukausi. Seitsemään kilpailulliseen otteluun saldona on seitsemän voittoa. Joukkue johtaa Valioliigaa puhtaan pelinsä ansiosta kahden pisteen erolla Manchester Cityyn ja Chelseaan. Kuuteen otteluun joukkue on tehnyt 14 maalia ja päästänyt vain kaksi.

Joukkue pyrkii varmasti jatkamaan ilmiömäistä alkukauttaan myös vähemmän arvostetussa cup-kilpailussa. Jonkinlaisia kokoonpanomuutoksia saateetaan ottelussa kuitenkin nähdä, joten joukkueen kokoonpano kannattaa tarkistaa vielä ennen ottelun alkua. Puolustuspään sankari Virgil van Dijk saattaa olla sivussa loukkaantumisen vuoksi. Van Dijkin poissaolo olisi iso isku Liverpoolille.

Chelsean alkukausi on sujunut paremmin kuin moni osasi odottaa. Uusi manageri Maurizio Sarri on saanut joukkueen pelin kuntoon heti alkukaudesta ja Chelsea on ollut yllättävänkin vahva. Valioliigassa kuusi ottelua ovat tuottaneet viisi voittoa ja tasapelin, maaliero on 14-4.

Myös Chelsean kokoonpanotilanne kannattaa tarkistaa ennen ottelua. Isoja loukkaantumishuolia joukkueella ei ole, mutta lepuutuksia runkomiehille saattaa olla luvassa.

Vaikka kyseessä onkin EFL Cupin ottelu, eivät Valioliigan jätit halua hävitä toisilleen. Jürgen Klopp ja Sarri eivät halua antaa toisilleen mitään etulyöntiasemaa,joten odotettavissa on tarkka kamppailu. Joukkueiden lähihistoria on tasainen, sillä viidestä edellisestä ottelusta kaksi on päättynyt tasan ja kolmesti voittaja on selvinnyt yhden maalin turvin. Tasapeli on lähellä tässä managerien kamppailussa.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Liverpool-Chelsea X – kerroin 7.00 (normaalisti 4.00)

Jos ottelu päättyy tasan, saat 20€ panoksella 140€ voiton

Liverpool-Chelsea X @4.00
4.00
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Liverpool-Chelsea X @4.00
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
4.00
PELAA HETI