Elmo: FC Inter teki päävalmentajavalintansa – selkeä jatkumo nähtävissä

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

FC Inter on tehnyt Elmo-lehden mukaan valintansa ensi kauden päävalmentajastaan. Elmon tietojen mukaan uusi käskyttäjä tulee HJK:sta. Uusi Inter-luotsi ei kuitenkaan ole HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo, jota häntäkin Interiin huhuiltiin, vaan Lehkosuon kakkosmies, HJK:n apulaisvalmentaja Jose Riveiro.

Interin kerrotaan neuvotelleen VPS:n kakkosvalmentaja Ricardo Duarten kanssa ennen kuin selvisi, että myös Riveiro voisi olla saatavilla.

Riveiro aloitti valmennusuransa kotimaassaan Espanjassa Celta Vigon akatemiavalmentajana. Sieltä hän saapui FC Honkaan. Sen jälkeen tie vei PK-35:n kautta HJK:hon kesällä 2016. Virallisesti hän liittyi Lehkosun valmennustiimiin kaudella 2017.

Tällä kaudella Interiä valmensi aluksi italialainen Fabrizio Piccareta sekä tämän lähdettyä kesäkuussa Italiaan kokenut John Allen.

Shefki Kuqin Honka ja PK-35 olivat ilmiselvästi Interin johtoportaan mieleen, sillä ensin turkulaisseura palkkasi valmentajakseen Kuqin, sitten tämän apulaisvalmentaja Piccareta jatkoi Kuqin työtä tämän potkujen jälkeen, ja nyt uudeksi käskyttäjäksi ollaan hankkimassa Kuqin aiempaa apulaista Riveiroa.

Elmon koko juttu on luettavissa täältä.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!