Rovaniemen Palloseura voitti perjantaina Veikkausliigan ”jänkäderbyssä” PS Kemin 2-0. Ottelu pelattiin Sauvosaaren kentällä.

Pelin voittomaali nähtiin jo kahdeksan minuutin jälkeen, kun Erfan Zeneli käytti pallon Aleksandr Kokolla ja pääsi laukomaan vasemmalta puolelta rangaistusalueen tuntumasta. Kemin veräjänvartija Mikko Vilmunen ei voinut kierteiselle kudille mitään.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Efran Zeneli avasi Lapin Derdyn maalihanat #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3295739

Vierasjoukkue RoPS laittoi loppulukemat taululle noin varttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Lucas Lingman vapautti ulkosyrjällään Lassi Lappalaisen läpiajoon, ja Pikkuhuuhkajien pelaaja ujutti pallon ohi Vilmusen.

Kyseessä oli joukkueiden kolmas ja viimeinen kohtaaminen tämän kauden Veikkausliigassa. RoPS voi hyvällä omatunnolla nimittää itseään Lapin herraksi, sillä se voitti vuoden jokaisen sarjaderbyn. Paikallisotteluiden yhteismaalit menivät tällä kaudella RoPS:n hyväksi 6-0.

Christos Zavros

@CZavros
RoPS vie myös kauden kolmannen Lapin derbyn. Antonio Reguerolle jo kauden 16. nollapeli. Espanjalaismolari on enää kahden nollan päässä Walter Viitalan kauden 2016 ennätyksestä. #Veikkausliiga