© Kuva: Juha Tamminen

Erfan Zenelin upea laukaus ratkaisi jänkäderbyn – RoPS vei Lapin herruuden

HUIPPUTARJOUS: Huuhkajien voitosta jättikerroin 25,00!

Huuhkajat kohtaa sunnuntaina illalla Unkarin. Nyt kannattaa lyödä vetoa Huuhkajien puolesta, koska kerroin on järjettömän kova!

Rovaniemen Palloseura voitti perjantaina Veikkausliigan ”jänkäderbyssä” PS Kemin 2-0. Ottelu pelattiin Sauvosaaren kentällä.

Pelin voittomaali nähtiin jo kahdeksan minuutin jälkeen, kun Erfan Zeneli käytti pallon Aleksandr Kokolla ja pääsi laukomaan vasemmalta puolelta rangaistusalueen tuntumasta. Kemin veräjänvartija Mikko Vilmunen ei voinut kierteiselle kudille mitään.

Vierasjoukkue RoPS laittoi loppulukemat taululle noin varttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Lucas Lingman vapautti ulkosyrjällään Lassi Lappalaisen läpiajoon, ja Pikkuhuuhkajien pelaaja ujutti pallon ohi Vilmusen.

Kyseessä oli joukkueiden kolmas ja viimeinen kohtaaminen tämän kauden Veikkausliigassa. RoPS voi hyvällä omatunnolla nimittää itseään Lapin herraksi, sillä se voitti vuoden jokaisen sarjaderbyn. Paikallisotteluiden yhteismaalit menivät tällä kaudella RoPS:n hyväksi 6-0.

HUIPPUTARJOUS: Huuhkajien voitosta jättikerroin 25,00!

Huuhkajat kohtaa sunnuntaina illalla Unkarin. Nyt kannattaa lyödä vetoa Huuhkajien puolesta, koska kerroin on järjettömän kova!