Marseillen ja Ranskan miesten maajoukkueen toppari Adil Rami ei pidä hyökkääjälegenda Filippo Inzaghia järin kummoisena valmentajana.

Rami pelasi Inzaghin alaisuudessa AC Milanissa kaudella 2014-15, mutta ei vaikuttunut italialaispyssyn metodeista.

Ranskalaistopparilta kysyttiin L’Equipen haastattelussa, voisiko hän harkita siirtymistä valmentajaksi, kun ripustaa nappulakenkänsä naulaan.

– Se ajatus on pyörinyt takaraivossani. Aloitan valmentajakoulutukseni tänä vuonna. Uskon, että minusta voi tulla todella hyvä valmentaja. Ehkä ei Marseillessa, en halua kaljuuntua! naureskeli Rami.

– Olen ollut onnekas, kun minulla on ollut niin hyviä valmentajia: Rudi Garcia, Didier Deschamps, Unai Emery, Laurent Blanc, Clarence Seedorf, luetteli Rami.

– Kun katsoo heitä, niin ajattelee, että heidän tasolleen ei ole helppo päästä. Mutta kiitokset Filippo Inzaghille. Hänen ansiostaan voin sanoa itselleni, että minustakin on siihen, koska hän oli täysi katastrofi!

Inzaghi toimi Milan-pestinsä jälkeen kaksi kautta Venezian käskyttäjänä. Hän nosti Venezian Italian kolmannelta sarjatasolta Serie B:hen ennen kuin hän siirtyi täksi kaudeksi maan pääsarjaseura Bolognan päävalmentajaksi.