Huuhkajat aloittivat UEFA Nations Leaguen voitolla.

Unkari kaatui Ratinan illassa luvuin 1-0. Suomen voittomaalista vastasi Teemu Pukki, jolle kyseessä oli uran kolmastoista A-maaottelumaali. Pukki sai pallon haltuunsa boksin kulmalla, harhautti puolustajan ja laukoi pelivälineen takakulmaan.

Huuhkajat kokivat takaiskun avausjakson lopussa. Unkarin kärki Adam Szalai osui vahingossa nappulakengällään Suomen Paulus Arajuurta silmäkulmaan. Arajuuren silmäkulma aukesi ja puolustajaa hoidettiin kentällä hetki ennen puoliaikaa.

Arajuuren pieni tälli ei jäänyt ensimmäisen puoliskon ainoaksi. Jere Uronen joutui jättämään kentän kaksi minuuttia ennen taukoa loukkaantumisen vuoksi. Urosen tilalle vaihdettiin Albin Granlund.

Suomi oli pelillisesti jatkuvasti vieraiden niskan päällä. Markku Kanervan miehistö hallitsi kamppailua myös toisella jaksolla ja loi muutaman maukkaan maalipaikan. Pukki laukoi pallon tolppaan juuri ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Sitä lähemmäs Huuhkajat eivät päässeet toisella jaksolla.

Suomi kohtaa tiistaina UEFA Nations Leaguen toisella kierroksella vieraskentällä Viron.