Hyökkääjälegendan joululahja loukkasi Rafa Beníteziä – ”En koskaan kertonut sen olleen minulta”

© Kuva: Getty Images

Varmaan lähes jokainen meistä on saanut kokea, miltä tuntuu antaa jollekin joululahja, joka ei miellytäkään. Erityisen korkea riski on juhlissa, jossa lahja annetaan nimettömänä sattumanvaraiselle vastaanottajalle.

Myös Englannin legendaarisella hyökkääjällä Peter Crouchilla tällainen kokemus on. Pitkänhuiskea Crouch kertoo tarinansa tuoreessa kirjassaan ”How to Become a Footballer”. Onneton lahjansaaja oli tyylikkäästä pukeutumistyylistään tunnettu Rafael Benítez, joka valmentaa tätä nykyä Newcastlea. Crouch pelasi Benítezin alaisuudessa Liverpoolissa vuosina 2005-2008.

– Ehkä muistatte sen ajanjakson Liverpoolissa, kun Rafa Benítez alkoi käyttää nahkatakkia. Se oli samoihin aikoihin leukaparran ja Doc Marten -kenkien kanssa, Crouch kirjoittaa.

– Pukuhuoneessa syntyi teoria, että Benítez yritti kilpailla José Mourinhon kanssa. Mourinhoa pidettiin tuolloin Valioliigan cooleimpana ja tyylikkäimpänä miehenä.

– Nahkatakki ei ikinä ollut Benítezin juttu. Tarina kertoo, että hänen vaimonsa ajoi hänet käyttämään sitä eikä hän ollut ikinä siihen tyytyväinen.

– No, sinä jouluna minun osakseni lankesi antaa lahja Rafalle, ja hankin hänelle kaksi asiaa: Mourinhon elämänkerran ja uuden nahkatakin, Crouch paljastaa.

– Teidän olisi pitänyt nähdä hänen ilmeensä, kun hän avasi lahjoja. Hänen naamansa yksinkertaisesti venähti. ”Voi ei”, minä ajattelin. Tulin itse asiassa loukanneeksi häntä.

– En ikinä kertonut hänelle, että lahja oli minulta. Ennen kuin nyt. Anteeksi, Rafa, Crouch päättää.

Lähde: Daily Mail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.