© Kuva: Getty Images

Kansojen Liigassa Saksa kohtaa Ranskan – Ranskan voitolla rahat lähes viisinkertaisesti takaisin!

Saksa-Ranska
Torstaina 6.9 kl0 21.45
Kansojen Liiga

Kansojen Liiga alkaa vihdoinkin. Heti kärkeen jalkapallon ystävät pääsevät nauttimaan huippumaiden kohtaamisesta, kun Saksa ja Ranska iskevät yhteen. 

Saksa altavastaajana Ranskaa vastaan

Saksa lähtee Kansojen Liigaan oudosta tilanteesta. Joukkue putosi kesän MM-kisoissa sensaatiomaisesti jo alkulohkossa ja joukkueen sisällä on paljon ristiriitoja, joiden vuoksi Mezut Özil jätti maajoukkueen kesällä.

Saksa jatkaa tutussa komennossa Joachim Löwin komennossa kesän petymyksen jälkeenkin, joten mitään paniikkiratkaisuja ei MM-kisojen jälkeen nähty. Saksalainen jalkapallo voi edelleen hyvin, nyt on kyse vain yhteisen unelman eteen töiden tekemisestä. Alustavien tietojen mukaan Saksan joukkueen kokoonpano on tuttu ja turvallinen vailla mitään suuria yllätyksiä. Olisiko aika kokeilla rohkeampia ratkaisuja pikkuhiljaa?

Ranskan vire on ollut huikea ja momentum huipentui upeaan MM-kultaan MM-kisoissa. Ranska on nyt pelannut 11 ottelua peräkkäin ilman tappioita ja liitää neljän ottelun voittoputkessa.

Ranskalle on helppo povata hyvää tulevaisuutta nuorehkon ja dynaamisen joukkueensa ansioista. Supertähti Kylian M´bappe tulee olemana joukkueen kulmakivi vielä yli vuosikymmenen ajan. Lisäksi Paul Pogba tuntuu saavan joka kerta itsestään enemmän irti kuin seurajoukkueessaan Manchester Unitedissa. Kaiken kaikkiaan Ranskassa on kova jalkapallobuumi päällä. Hugo Lloris ei todennäköisesti torju joukkueen maalilla, mikä on pieni miinus muuten vahvalle Ranskalle.

Kansojen Liigan kautta on jaossa neljä paikkaa tuleviin EM-kisoihin, mutta suurjoukkueilla kyse on myös kovista kamppailuista saman tasoisia maita vastaan, jolloin ottelut ovat myös ehdottomia huippukamppailuja. Ranska on vierasottelusta huolimatta suosikki voittamaan ottelun Saksaa vastaan.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Ranska voittaa – kerroin 4.90 (normaalisti 2.95)

Jos Ranska voittaa, voitat 20€ vedolla 98€ voiton.