Mestarien liigan kausi 2018-2019 alkaa tiistaina. Illan kiihkein kamppailu nähtäneen Liverpoolin ja PSG:n välillä. Ottelusta on tulossa tasainen huippukamppailu. Nyt kannattaa lyödä vetoa tasapelin puolesta, sillä Expekt tarjoaa huippukertoimen 3.87 sekä uusille asiakkailleen 50€ riskittömän vedon.

Liverpool on aloittanut kauden mahtavasti. Joukkue on Valioliigan kärjessä puhtaalla pelillä. Peli on ollut tasapainoisen näköistä alusta asti ja aikaisemmin epävarma puolustus on nyt ollut vedenpitävä. Joukkue lähtee jokaiseen kotiotteluun suosikkina huolimatta vastustajasta, sen verran kovassa iskussa joukkue on. Vaikka alkukausi onkin sujunut hienosti, tulee nyt vastaan kovin testi toistaiseksi tällä kaudella.

PSG on eittämättä maanosan parhaimmistoa, mutta lopullinen läpimurto Euroopan huipulle antaa odottaa. Joukkue on ladattu supertähdillä, ja Neymar, Edinson Cavani ja Kylian Mbappe ovat alati vaarallisia. Puolustuspään virheet ovat toistaiseksi koituneet joukkueen kohtaloksi Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Tiistai-illan ottelussa kohtaavat kaksi huippujoukkuetta. Mestarien liigan avauskierroskella kukaan ei halua hävitä, joten hyökkäyspotentiaalista huolimatta kumpikin joukkue olisi varmasti tyytyväinen pisteeseenkin. Kukaan ei ottelussa usko maalittomaan tulokseen, mutta pistejako voi olla lähellä 1-1 tai 2-2 – lukemin. Tasapelille on luvassa huippukerroin, peräti 3.87.

Voit lyödä riskittömän 50€ tarjouksen ottelun tasapelin puolesta. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 50€ asti. Muista lunastaa tarjous ennen ottelun alkua klo 22:00. Tästä ei tarjous paljoa parane!

Toimi näin:

1. Avaa uusi pelitili Expektille.
2. Tee talletus ja lyö veto. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 50€ asti.
3. Palautus on kierrätysvapaa eli saat voitot tilille vaikka heti!

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.