Mestarien liiga | lyö 50€ riskitön veto ilman kierrätysvaatimuksia!

Mestarien liigan kausi 2018-2019 alkaa tiistaina. Luvassa on kahdeksan ottelun kierros. Saat avauskierrokselle huiman tarjouksen, sillä Expekt tarjoaa uusille asiakkailleen 50€ riskittömän vedon.

Heti avausiltana nähdään huippukamppailu, kun Liverpool ja PSG kohtaavat. Odotettavissa on vauhdikas ja kiihkeä kamppailu, sillä molemmat joukkueet ovat suosikkeja etenemään kilpailussa pitkälle. Liverpool on kotonaan suosikki erinomaisten esitystensä perusteella Valioliigassa, mutta PSG on täynnä taitoa myös. Katseet kiinnittyvät maaliahneisiin Mo Salahiin ja Neymariin.

Toinen mielenkiintonen ottelu on Monacon ja Atletico Madridin kohtaaminen. Monaco on kasannut rivinsä viime vuoden europettymyksen jälkeen. Joukkue on jälleen valmis taistelemaan jatkopaikasta Radamel Falcaon johdolla. Atletico Madridin alkukausi La Ligassa on ollut vaisu. Joukkue on voittanut vain yhden pelin neljästä ensimmäisestä ja maalinteko on tuottanut tuskaa.

Voit lyödä riskittömän 50€ tarjouksen minkä tahansa joukkueen puolesta. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 50€ asti. Muista lunastaa tarjous ennen kierroksen alkua. Tästä ei tarjous paljoa parane!

Toimi näin:

1. Avaa uusi pelitili Expektille.
2. Tee talletus ja lyö veto. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 50€ asti.
3. Palautus on kierrätysvapaa eli saat voitot tilille vaikka heti!

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.

Mestarien liigan kierros 18.9: 

19:55 Barcelona-PSV Eindhoven
19:55 Inter-Tottenham
22:00 Club Brugge-Dortmund
22:00 Monaco-Atletico Madrid
22:00 Liverpool-PSG
22:00 Crvena Zvezda-Napoli
22:00 Galatasaray-Lokomotiv
22:00 Schalke 04-FC Porto