Näin Juventus-leirissä reagoitiin Cristiano Ronaldon ulosajoon: ”Absurdi ulosajo – hän oli vihainen”

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Juventus joutui 29. minuutilla miehen vajaalle Valenciaa vastaan Mestarien liigassa keskiviikkoiltana. Cristiano Ronaldo ajettiin ulos suoralla punaisella kortilla, lue juttu. Juventus-leirissä Ronaldon ulosajo ei saanut ymmärrystä.

Lue myös Ronaldon siskon tunteenpurkaus tuomiosta.

Juventus otti silti tärkeän vierasvoiton Espanjasta maalein 2-0. Juventuksen molemmat osumat teki rangasituspotkusta Miralem Pjanic.

– Jalkapallo on outo peli. Olisimme voineet johtaa jo 4-0 ottelun alun jälkeen ja sitten tuli se absurdi ulosajo, ottelun molemmat osumat viimeistellyt Pjanic kommentoi ottelun jälkeen seuran nettisivuilla.

Juventus-puolustaja Leonardo Bonucci ei nähnyt tilanteessa mitään punaisen kortin arvoista.

– Sen mitä minä näin, se oli mielestäni normaali yhteentörmäys. Murillo koski ensin Ronaldoa, hän reagoi, mutta tuollaista voi tapahtua ja meidän täytyy olla vahvempia kuin muut.

– Ronaldo oli vihainen totta kai. Tuomari näki, mitä näki, ei tosin kovin hyvin, mutta me selvisimme siitä esteestä, Bonucci sanoi Sky Sport Italylle.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri oli todella tyytyväinen pelaajien esitykseen. Juve sai luotua useita tekopaikkoja jo ennen Ronaldon ulosajoa. Itse Ronaldon ulosajoa Allegri kommentoi lyhytsanaisesti.

– Voin vain sanoa, että VAR (videotarkastus) olisi helpottanut tuomaria päätöksen tekemisessä. On todella vaikeaa, kun joudut pelaamaan kymmenellä miehellä Mestarien liigassa tuollaisen takia, Allegri totesi Sky Italylle.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!